Közélet

2012.12.09. 15:32

Kétkamionnyi adomány tíz településnek

A ruhaneműk, a cipők nagy része már gazdára talált, a játékok, kerékpárok és egyéb adományok is célba érnek karácsonyig.

Márton László

Megkezdték a kétkamionnyi adomány szétosztását a Lengyeltóti Kistérségben. A ruhaneműk, a cipők nagy része már gazdára talált, a játékok, kerékpárok és egyéb adományok is célba érnek karácsonyig – mondta Nyers Györgyi, a lengyeltóti Alapszolgáltatási Központ vezetője.

– A mi egyházunk küldi az itteninek az adományokat, melynek szétosztásához kérjük az alapszolgáltatási központ munkatársainak segítségét – jegyezte meg a németországi Meschede-Berge településen élő Wilheim König, aki a kezdetektől (tizenkét éve) koordinálja az adományok gyűjtését és Lengyeltótiba történő szállítását.Ruháktól és cipőktől az ágyneműkön és játékokon keresztül az elektromos cikkekig szinte minden szerepel a 180 köbméternyi rakományban, mellyel a rászoruló családokon kívánnak segíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!