Közélet

2013.03.13. 07:03

Börzével és sztárokkal nyitnak

Promóció Március 16-án, szombaton nagyszabású horgászbörzével avatják majd fel Somogy legnagyobb horgászáruházát Kaposváron a Füredi út mellett található egykori Leányotthon épületében.

(x)

A horgászberkekben jól ismert kaposvári Vati Gyula és csapata immár a hatodik horgászbörzéjére készül a hétvégén. A hagyományos tavaszi börze sok pecás szemében amolyan jelképpé vált; ez jelenti ugyanis sok horgász számára az évnyitót. Az idei látványosnak ígérkező megmozdulás mindenképpen emlékezetes lesz, hiszen a börzével adják át Kaposváron Somogy legnagyobb horgászáruházát, amelyet az egykori Leányotthon épületében alakítottak ki több mint háromszáz négyzetméternyi alapterületen.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] A tavalyi feeder-világbajnok Erdei Attila is itt lesz Kaposváron
[/caption]

– Amolyan igazi horgász-dzsemborit szeretnénk tető alá hozni szombaton, s már reggel 8 órakor nyitunk – mondta Vati Gyula. – Mindenki megszabadulhat a feleslegessé vált, régi, már nem használt horgászcuccaitól. Mi gondoskodunk a helyszínről, az asztalokról: ezért semmit nem kell fizetni, s nem is kell előre bejelentkezni. A lényeg, hogy minél többen legyünk, minél jobban érezzük magukat, s persze lehetőleg jó időnk is legyen.

Az áruházavatónak és a börzének mindenesetre megadják a módját. Itt lesz Erdei Attila, aki tavaly megnyerte Belgiumban, Gentben az egyéni feeder-horgászvilágbajnokságot, a csapatversenyben pedig ezüstöt szerzett. Eljön a Top Mix csapatát vezető dombóvári Papp József is, aki az Amerikai Egyesült Államokban egymást követő három alkalommal megnyerte az US Opent, s ezzel elnyerte az örökös bajnoki címet. A lelkes horgászok tavalyhoz hasonlóan ismét találkozhatnak azzal az osztrák Christian Schlottal, aki tavaly tavasszal a desedai bojlisversenyen a legnagyobb halat – két deka híján 20 kilót nyomott az igencsak termetes ponty – fogta.

Március 16-án, szombaton nagyszabású horgászbörzével avatják majd fel Somogy legnagyobb horgászáruházát Kaposváron a Füredi út mellett található egykori Leányotthon épületében. (x) A tavalyi feeder-világbajnok Erdei Attila is itt lesz Kaposváron -->

Címkék#Kaposvár
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!