Közélet

2013.03.03. 09:39

Így parkoltok ti! Kórház előtt: „Csak a főnöknek foglalom...”

Félig üres parkolóban keresztben áll egy autó, csodálkozhatnánk is akár, ha valaki nem ismeri fel a rendszert, pedig magyarázat van, rém egyszerű.

Sonline

Siófoki olvasónk küldte be egy pikírt levél kíséretében azokat a felvételeket, amelyeken egy Renault áll keresztben a félig üres parkolóban, két helyet elfoglalva. A siófoki kórház, háziorvosi rendelő és nővérszálló parkolójában bőven lett volna hely más megoldásra is a Thalia vezetőjének helyében csütörtök reggel, de legalább volt magyarázata, amikor észlelte a szorgos kattintgatást körülötte.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Hely lenne még pedig
[/caption]

Levélírónk így emlékezik: „ a csatolt fényképek készítése közben a jármű tulajdonosa számon kért, milyen okból készítettem a fotókat, mivel ő csak a főnökének foglalta a helyet.” - Ott, ahol több szabad parkolóhely is volt, természetesen csak az egészségügyi dolgozók részére - teszi hozzá tényszerűen, majd így folytatja:  netán egy mentő hová álljon, tán a Sió hídra?

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Amikor közeledett a tulajdonos, a sofőr így mutatta be levélírónknak: itt van, ez az...
[/caption]

Levélírónk egy felajánlással is élt, ha a „főnök úr” legközelebb nem talál parkolóhelyet, és esetleg mégis gyalogolnia kellene pár métert szabad parkolóhely hiányában, a következő cipő vásárlásakor egy cipőt fájdalom díj gyanánt kifizet.



-------------------------------------------------------------------------
Ha Ön is látott már furcsa, kifejezetten szabálytalan autót parkolni, fényképezze le, küldje el nekünk a
[email protected] e-mail címre!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!