Közélet

2013.04.01. 18:41

Szebbé tettük az ünnepet egy babócsai családnak

A terveink szerint néhány hét múlva újra felkeressük majd Baloghékat, miután a négy éves Évike elsorolta, miket szeretne kapni.

Fenyő Gábor

Többször is írtunk már a nehéz sorsú Balogh Éváról és két kisgyermekéről. A két és négy éves leányát egyedül nevelő fiatal anya háromfai háza decemberben nem sokkal karácsony előtt kiégett, ők hárman pedig a szüleinél Babócsán találtak új otthonra, ahol most hatan élnek együtt.

A hír hallatán nemcsak a környéken, hanem egész Somogyban sokan tettek azért, hogy megpróbálják Baloghék karácsonyát szebbé tenni. Köztük volt a Somogyi Hírlap kollektívája is, s mi akkor megfogadtuk, hogy nemcsak karácsony alkalmával látogatjuk meg őket.  A Somogyi Hírlap és a Sonline.hu olvasói, munkatársai és Sajtószakszervezete mellé a Fino-Food Kft., a Brunner Sütőipari Kft., az 1. Magyar Cukormanufaktúra Kft., valamint a Sándor és fia ABC is felsorakozott, így aztán ismét Babócsa felé ve(he)ttük az irányt.A terveink szerint néhány hét múlva újra felkeressük majd Baloghékat, miután a négy éves Évike elsorolta, miket szeretne olyannyira nagyon. Színes ceruzákról, kifestőkről, mesekönyvekről, kerékpárról és számítógépről álmodik – a reményeink szerint már nem sokáig...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!