Közélet

2013.06.22. 18:40

Caramel sörrel - szezonnyitó a siófoki fehér homokon

Nyitott ablak kell csak hozzá és a Beach Clubtól három kilométernyire is elhallanak a hangfoszlányok, Caremelé és a szimfonikusoké: megint itt a balatoni nyár.

Fónai Imre

A víz 28 fokos, azaz jól időzítette a nyitást a hajdani kólás, most sörös fedőnevű siófoki elitstrand, az ország legnagyobb, fehér homokos vízparti szórakozóhelye – megújulva, amit az új üzemeltető és marketinges cég kampánya is jól észrevehetővé tesz, ezek szerint a kólások hirtelen távozása után valóban csak átmeneti volt a tavalyi „létezünk is, meg nem is” szezon.Még ketrecharc is lesz a tízezer négyzetméternyi homokon, legalábbis ezt ígérik, no meg nem csak Miss (ja és miszter) Bikini verseny, de egész napos, folyamatos bikinishow – jó idő kell hozzá, mint a pénteki nyitónapon és szombaton, férfiszemből, no meg fotósból pedig ilyenkor mindig akad. S el ne feledjük: napozz és lapozz! Strandkönyvtár is van ugyanis idén is, a siófoki téka települt ki a plázsra, most már a hagyományokhoz híven.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Még több látványosság a koncertről és a strandról a galériában!
[/caption]

Tizenhetedik éve áll a siófoki Beach a balatoni buliszezon középpontjában, az idők során persze rengeteget változva. Árízelítő, 2013: 590 a névadó korsója, 290 a kisfröccs, a belépő az esti koncertekre és sztár DJ-programokra 1500-2900 forint. Lányoknak péntekenként éjfélig ingyenes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!