Közélet

2013.06.03. 07:00

Kkv-k: akár 8 millió forint vissza nem térítendő támogatás

Promóció Akár 8 millió forint vissza nem térítendő támogatás kkv-k számára! Tanácsadás vállalkozásoknak uniós forrásból!

(x)

Ki ne szeretné vállalkozását nagyobb hatékonysággal működtetni, pénzügyi támogatással speciális szakmai tanácsadást igénybe venni vagy új piacok felé nyitni?
Most ezen fejlesztések elindításához is forrásokat kínál a Vállalati Tanácsadás Program. A programot az OTP Bank Nyrt., az OTP Hungaro-Projekt Kft., a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA), a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ) és a helyi vállalkozásfejlesztési alapítványok alkotta konzorcium koordinálja. A program részleteiről az OTP Bank igazgatóját, Szabó Zsoltot kérdeztük.

Miben rejlik a Vállalati Tanácsadás Program erőssége?
A Vállalati Tanácsadás Program keretében lehívható pályázati forrás segítségével most a tanácsadói költségek 50%-ára fedezetet nyújtó, akár 8 millió forint maximális összegű, vissza nem térítendő támogatást is igényelhetnek a vállalkozások.

Milyen szakterületeken tudnak a vállalkozások támogatott tanácsadást igénybe venni?
A vállalkozások 12 területen vehetnek igénybe tanácsadást: vállalati stratégia; szervezetfejlesztés; online megjelenés és e-kereskedelem; technológia és termékfejlesztés; marketing; közbeszerzés; pénzügy, adó, számvitel; horizontális célok; munkaügy és munkabiztonság; ügyvitel és adminisztráció; jog; valamint szakfordítás.

Miként lehet pályázni a támogatásra?
A pályázás gyors és egyszerű, webes felületén lehet regisztrálni (www.tanacsadastamogatas.hu), majd követve a honlapon található részletes útmutatást, elektronikus úton is be lehet adni a pályázatokat, a postai úton történő beadás mellett.
A támogatás csak akkreditált tanácsadók közreműködésével vehető igénybe, melyek listája a www.tanacsadoakkreditacio.hu honlapon elérhető.

Hol lehet a pályázattal kapcsolatos bővebb felvilágosítást vagy segítséget kérni?
A program honlapja mellett az OTP Bank kijelölt bankfiókjaiban, a programirodában és a kijelölt telefonszámon keresztül (06 1 298 4417), illetve az MVA, a Helyi Vállalkozói Központok és a KISOSZ tanácsadói pontjain kaphatnak részletes tájékoztatást a vállalkozások. A tanácsadói pontok listája szintén elérhető a program honlapján.


Akár 8 millió forint vissza nem térítendő támogatás kkv-k számára! Tanácsadás vállalkozásoknak uniós forrásból! (x) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!