Közélet

2013.06.14. 18:06

Vadai Ágnes Bajnai válaszát várja, és menesztené Orbánt

Vadai Ágnes továbbra is várja Bajnai Gordon válaszát egy héttel ezelőtti nyílt levelében megfogalmazottakra - ezt mondta lapunk kérdésére a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja pénteki sajtótájékoztatóján Kaposváron. Előtte nyugállományú katonáknak tartott fórumot Taszáron, és megkoszorúzta Nagy Imre szülőházát.

Balassa Tamás

A politikus, Bajnai Gordon egykori kormányának honvédelmi államtitkára az Együtt 2014 társelnökének, Juhász Péternek az írása miatt ragadott tollat, aki szerint Gyurcsány Ferenc Orbán Viktorhoz hasonlóan azt a romlott politikát képviseli, ahol gyakorlatilag egy maffia tartja kézben az országot. Vadai Ágnes úgy fogalmazott: Juhász Péter csütörtöki Facebook-posztjában már valamelyest enyhített ezen a véleményén, és ebben már nem vonta kétségbe Gyurcsány Ferenc demokrata alapállását, bár továbbra is megosztónak tartja a személyiségét az ellenzéki összefogásban.A DK képviselője kiemelte: a korrupt rezsim leváltása érdekében a közös lista, a közös miniszterelnök-jelölt mellett kötelezték el magukat, és ez nem változott. Kérdésünkre, hogy emiatt a kormány-előterjesztésben megszavazott önálló indulás 150 millió forintos támogatásának jelentős részétől esnek el, azt mondta: ez nem szempont, az a kormányra jellemző gondolkodás volna. Kolber István kaposvári képviselő a trafik-pályázat elbírálását és az ügyészség bagatellizáló döntését kritizálta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!