Közélet

2013.07.16. 16:19

Így parkoltok ti! Az út szélén felejtett ukrán kamion, fotó

A sofőr hétfőn délután fél hatkor leparkolt a kaposvári Virág utcában, kikászálódott a fülkéből, majd elballagott a belváros felé, s azóta senki sem látta.

Vas András

Lukaninec Trans, olvassuk a lila ukrán kamion szélvédője fölött, s bár idegen a csengése, Kiss Tamásék vélhetően örökre megjegyezték az exszovjet fuvarvállalat nevét. A sofőr ugyanis hétfőn délután fél hatkor szépen leparkolt a kaposvári Virág utcában, komótosan kikászálódott a fülkéből, majd elballagott a belváros felé, s azóta senki sem látta. Egyúttal bezárta a saját kertjükbe Kisséket.
– A Balatonra szerettünk volna menni az unokákkal – magyarázza a férfi –, de nem tudok kiállni a kocsival. S bár megpróbáltunk mindent, a sofőrt senki sem találja.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az út szélén felejtett ukrán kamion
[/caption]
A rendőrséget kétszer is értesítették, este a járőrkocsiból még csak kipillantottak, másodjára, reggel azonban a rendőrök már megzörgették a kamion ajtaját, persze nem reagált senki. Kiss Tamás kérésére ezek után beszóltak a Nemzeti Adó- és Vámhivatalba, a vámosok ki is jöttek, s feltörték a rakományt őrző plombát, ekkor derült ki összecsukott konténerelemeket szállít a kocsi. Melynek vezetőjét nem sikerült beazonosítani, noha papíron az e-útdíjas regisztráció alapján a nyilvántartásból ki kellett volna derülnie.



– Nem tudunk mást tenni, várunk – tárta szét a kezét Kiss Tamás. – Amúgy talán nincs is olyan szabály, amit ne szegett volna meg a sofőr. Be sem jöhetett volna az utcába, ahol ráadásul a megállni tilos tábla is kint van. És persze kapubejáróban semmiképpen sem állhatott volna meg...

-------------------------------------------------------------------------
Ha Ön is látott már furcsa, kifejezetten szabálytalan autót parkolni, fényképezze le, küldje el nekünk a
[email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!