Közélet

2013.07.08. 11:26

Mentőöv devizahitel és lízing károsultaknak

Promóció Ingyenes tájékoztató rendezvényen ismertetik a jogi lehetőségeket július 11-én 17 órakor a Kapos Hotelben a devizahitel-károsultaknak.

(x)

Ma, társadalmunk egyik legégetőbb problémája, a devizahitelek csapdájába került emberek, családok százezreinek totális elszegényedése, kilátástalansága. A tapasztalatok szerint nyilvánvaló, hogy az esetek igen nagy részében a hitelesek csak magukra számíthatnak, ami a külső, szakmailag megalapozott segítség nélkül teljes vagyonvesztéshez is vezethet.

A Mentőöv devizagarancia Szövetkezet az ország különböző városai után megnyitotta kaposvári irodáját, a Zárda utca 13 szám alatt, a 3. emeleten, amely immár a 30. a sorban, Somogy megyében ezen kívül működik már jogsegély-szolgálati iroda Nagyatádon, Marcaliban, Csurgón, és Siófokon is. Ezek pontos címe, elérhetősége a devizagarancia.hu honlapon található meg.

A kidolgozott program célul tűzte ki, hogy a Szövetkezet az adósok érdekét, teljesen egyedi, átfogó módón képviselje az erőfölényben lévő bankokkal szemben, olyan szintű szakmaisággal, amely jogi úton képes a jogsértések korlátozására.

A program nem ígérhet biztos eredményt, azonban azt igen, hogy a benne dolgozó, elkötelezett szakemberek minden lehetséges eszközzel korlátozni fogják a bankok jogszerűtlennek gondolt mozgásterét, amivel megvédhetik otthonát, gépkocsiját.

Az ügyfelek személyre szabott elemző szolgáltatást kapnak, az elemzők, jogászok, komplettírozzák a hitelanyagokat, a keresetlevél szintjéig feldolgozzák azt, majd javaslatot tesznek az eljáró jogi irodára, akik elindítják a kereseteket.

Az eddigi, közel egy éves tevékenysége során a program szakmai stábja bizonyította, hogy átérzi az ügy fontosságát, és felkészültségénél fogva alkalmas a vállalt feladatainak a magas szintű ellátására.

Ügyfélszolgálati irodáikban minden munkanap várják az ügyfeleket, Kaposváron a 82/ 511-660 telefonszámon lehet regisztrálni és időpontot kérni, de bejelentkezés nélkül is várják az ügyfeleket.

A program szervezői miden egyes régióban folyamatosan tartanak előadásokat, amelyek időpontjáról és helyszínéről hirdetések útján értesülhetnek. A következő előadásra, amelynek vendége Dr. Damm Andrea banki szakjogász Kaposvárott kerül sor a Kapos Hotel előadótermében, 2013. július 11-én 17.00 órakor.

Ingyenes tájékoztató rendezvényen ismertetik a jogi lehetőségeket július 11-én 17 órakor a Kapos Hotelben a devizahitel-károsultaknak. (x) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!