Közélet

2014.02.02. 12:01

Íme, Somogy legszebb lányai! - fotók

Az olvasóink az idén is eldöntötték, ki nyerje a portálunk szépségversenyét a Sonlányt. A szavazatok alapján Lázár Flóra nyert.

Sonline

A hagyományainkhoz hűen tavaly is bemutattunk egy-egy lányt a Sonline.hu. Szavazóinkat arra kértük, döntsék el, az adott hónapban ki volt a legszebb. Az így kialakult tizenegy fős mezőny végül a Sonlány 2013 döntőjében mérette meg magát.
[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Kugler Nikoletta a második lett
[/caption]
Olvasóink szavazati alapján a siófoki Lázár Flóra nyerte a versenyt, s az ezzel járó értékes díjat, amit a Jetwing Travel biztosít számára. Flóra áprilisban vívta ki a döntős szereplését. A második helyen Kugler Nikoletta végzett nyereménye egy digitális ajándékcsomag a Fotostop jóvoltából, míg a harmadik a bálványosi Guttman Szilvia lett, akinek egy 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb.
Gratuláunk!

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Guttman Szilvia a harmadik helyen végzett
[/caption]
Olvasóinknak köszönjük az egész éven át tartó aktív közreműködést, melyre 2014-ben is számítunk. Annál is inkább, hiszen a Sonlány 2014 már a jövő héten indul!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!