Közélet

2014.03.05. 06:00

Könyvtárfejlesztés támogatásból Promóció Sikeres projekt a kaposvári Kinizsi Lakótelepi Tagiskolában: európai uniós forrásból hajtották végre az iskolai könyvtár fejlesztését.

SONLINE

Képzés, új könyvek és CD-k vásárlása, s nagy sikerű rendezvény: eredményesen ért véget a bő másfél éves program. Medgyesi Irén tagintézmény-vezető-projektmenedzser közölte: a Kinizsi Lakótelepi Tagiskola 47 995 771 forint európai uniós támogatást nyert a "Tudásdepó-Expressz" - A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

– Huszonhét  szövegértés fejlesztésre irányuló projekt valósult meg – utalt a vissza nem térítendő támogatásból megvalósult program eredményeire a szakember. Hozzátette: ebben 283-an vettek részt, s öt személy elvégezte a Könyvtári Intézet által szervezett 120 órás könyvtárszakmai továbbképzést. Az összköltségvetésből könyvtárfejlesztésre egymillió forintot fordított az intézmény.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Szép sikert aratott a program
[/caption]

Múlt és jelen irodalmi és kulturális értékeinek üzenete a „digitális bennszülöttek” számára – című nyertes pályázat zárórendezvényére idén február 28-án került sor. A TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0074 azonosító számú pályázat utolsó programja nagy sikert aratott: kiállítást nyílt aznap, ahol a projektek során készült gyermekmunkákat mutatták be.

Promóció

Sikeres projekt a kaposvári Kinizsi Lakótelepi Tagiskolában: európai uniós forrásból hajtották végre az iskolai könyvtár fejlesztését. Szép sikert aratott a program Könyvtárfejlesztés támogatásból Kaposváron -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!