Közélet

2014.05.15. 13:14

Pünkösdi szezonnyitó fotókkal és Noé-filmmel

A Siófoki Pünkösdi Szezonnyitó hagyományosan a Somogyi Hírlap fotókiállításával kezdődik. Találkozzunk június 6-án (pénteken) 17 órakor a Sió Moziban!

SH

A megnyitót Balázs Árpád polgármester és Czene Attila, a Somogyi Hírlap felelős szerkesztője tartja. A rendezvény látogatói a Sió Mozi tulajdonosainak köszönhetően ingyen megtekinthetik a Noé című színes, szinkronizált amerikai filmdrámát. Az Oscar-díjas Russell Crowe alakítja Noét, azt az embert, akit Isten nagy feladatra választott ki, mielőtt vízözön pusztította volna el a világot. (Ila szerepében Emma Watson, Metúselah pedig Sir Anthony Hopkins.)Meghívottainkon túl negyven olvasónkat, plusz egy partnerét vendégül látjuk. A sorban először jelentkezők számára 40x2 belépőjegyet küldünk el postán. Címünk, ahová május 26-áig várjuk a jelentkezéseket: Somogyi Hírlap Szerkesztősége 7400 Kaposvár, Kontrássy u. 2/a, vagy [email protected]. A borítékra illetve tárgyként kérjük azt írják: fotókiállítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!