Közélet

2015.05.12. 18:02

Turisztikai díjjal ismerték el a Sefag fejlesztéseit

Díjjal ismerte el a Sefag munkáját a Magyar Turizmus Zrt., az elismerést a cég marketing igazgatósága adta át Barkóczi István vezérigazgatónak.

A. V.

A Dél-Dunántúl Turizmusáért-díjjal ismerte el a Sefag turisztikai erőfeszítéseit a Magyar Turizmus Zrt., a díjat a cég marketing igazgatósága adta át a somogyi erdészet vezetőjének, Barkóczi István vezérigazgatónak.



A Sefag a Hotel Kardosfa nyolc évvel ezelőtti megnyitásával kezdte megvalósítani turisztikai koncepcióját, az infrastruktúrát azóta nyolc vadászház és két -lak, erdei iskola és vasút szolgálja, emellett két arborétum és nyolc parkerdő – köztük a múlt héten átadott Deseda-Kalanderdő –, rengeteg erdei pihenő, esőbeálló, valamint a Kékkör dél-dunántúli szakasza az ingyenes közjóléti szolgáltatásai közé tartozik.

Az ország egyik legjelentősebb erdőgazdálkodója jelenleg nagyjából 86 ezer hektárnyi területen gazdálkodik, míg 103 ezer hektáron folytat vadgazdálkodási tevékenységet, nyolcból hét vadászterületét különleges rendeltetésűvé nyilvánították. A cég turisztikai szolgáltatásai a hamarosan megnyíló Zselici Csillagparkkal válnak teljessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!