Közélet

2015.08.08. 08:02

Mikrohullámú sütőt vettek a nyereményből

Nagyon örültek a nyereménynek, amelyet azóta már el is költöttek. Régóta rossz volt a mikrohullámú sütőjük, így ideje volt lecserélni.

K. G.

A Somogyi Hírlap ezen a héten is megajándékozta egyik olvasóját. A sorsolás Hoffmann Antal kaposvári nyugdíjasnak kedvezett, aki 1978 óta előfizetőnk, s 15 ezer forintot kapott. A 89 éves férfi a kaposvári húskombinátnál dolgozott, előbb kazánfűtőként, majd raktárosként szerszámot és anyagot adott ki a munkatársainak. Az újságunkat akkor sem mondta le, amikor költözködött a városban.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Mikrohullámú sütőt vettek a nyereményből
[/caption]Az egész család olvassa a lapot, ezt mondta Antal bácsi fia, akivel közös háztartásban élnek, és aki két évvel ezelőtt vesztette el az édesanyját. Hoffmann Antal az elejétől a végéig elolvassa a lapot, a híreket, de még a hirdetéseket is. A fia is átböngészi az oldalakat, az apróhirdetések és gyászjelentések sem maradhatnak el, sőt a rejtvényt is igyekeznek megfejteni kisebb-nagyobb sikerrel. Nagyon örültek a nyereménynek, amelyet azóta már el is költöttek. Régóta rossz volt a mikrohullámú sütőjük, így ideje volt lecserélni. Egy ideje már fontolgatták a vásárlást, amelyet így most olcsóbban megúsztak, ezt pedig a kitartásuknak és a szerencséjüknek köszönhetik.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!