Közélet

2015.08.29. 17:57

Videoton olimpia a sportcsarnokban

Nyolc állomásos olimpia is színesítette szombaton a Kaposvári Videoton családi napját, melyre előzetesen 670-en jelentkeztek. Hagyományteremtő szándékkal szervezték meg a programot, a marcali gyáregységből is érkeztek vendégek.

Harsányi Miklós

– A boxgépet és a szkandert feltétlenül kipróbálom – mondta az egyik dolgozó, miközben a színpad előtt a Free Colors már javában készült a táncbemutatóra. A Vidi vidámpark első pillantásra telitalálatnak bizonyult, az apróságok a forróság ellenére azonnal birtokba vették a légvárat, a trambulint, s a lengőteke is népszerű játéknak bizonyult. S akiknek nem volt elég a csocsó, a kötélhúzás vagy az íjászat, 11-es rúgó versenyen is indulhattak.Gerber András, a Kaposvári Videoton igazgatója szerint a családi nap tovább erősítheti az 1200 fős közösséget, ahol évente közel 24 milliárd forint értéket állítanak elő.
– Úgy érzem, hogy alapvetően összetartó a csapatunk – emelte ki. – Számos munkatársunk 5-10 éve, vagy ennél is régebb óta dolgozik a gyárban. A kikapcsolódás, a céghez tartozás érzésének erősítése a rendezvény célja.

Zumba, fitness, aszfaltrajzverseny és kézművesfoglalkozás is szerepelt a családi napon, melyet később újra megakarnak szervezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!