Közélet

2015.11.27. 17:12

Hunyadiakról a mérői Hunyadi iskolában

Az idén különös aktualitást adott az egész napos programnak, hogy az iskola ebben az évben elnyerte az „Akkreditált Kiváló Tehetségpont” címet.

Márkus Kata

Hunyadi-napot tartottak pénteken a Hunyadi János Általános Iskolában. Miovecz János igazgató szerint az idén különös aktualitást adott az egész napos programnak, hogy az iskola ebben az évben elnyerte az „Akkreditált Kiváló Tehetségpont” címet. Ezen kívül éppen 20 éves az „Együtt a jövőnkért ’95” alapítvány, s ugyancsak az idén indít útjára egy új kezdeményezést az intézmény: Talentum-díjakat adnak át azoknak, akikre valami miatt büszkék lehetnek.Az egész napos rendezvényen Hunyadi János és fia Mátyás életének egy-egy epizódjával ismerkedhettek meg vetélkedőkön a diákok, tehetségműhelyekben próbálhatták ki kreativitásukat, ügyességüket. Érdekes logikai valamint mára már elfeledett népi játékokkal is ismerkedhettek a tanulók. Kiállításon mutatják be azokat az alkotásokat, melyeknek készítői szorosan kötődtek egykor a kaposmérői iskolához.

Címkék#Kaposmérő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!