Közélet

2015.11.14. 09:32

Kettő egy ellen: apa és fia támadt rá egy halőrre Siójuton

Két balatonszabadi férfi támadt rá egy halőrre Siójuton. A rapsicoktól hiába kérte az engedélyt, rátámadtak, még a slusszkulcsát is elvették.

Sonline

Pénteken délután fogták el a rendőrök azt a két balatonszabadi férfit, akiket korábban a Sió-csatorna siójuti hídjánál ellenőrzött egy halőr. A két férfinál nem volt engedély, s az általuk kifogott négy kilónyi halat gyorsan biciklire tették, hogy minél hamarabb kereket oldhassanak. A halőr közben értesítette a rendőrséget, erre a tolvajok megfenyegették, szidalmazták, aztán ahogy durvult a helyzet, karjainál lefogták, kiforgatták a zsebeit, a autójának indítókulcsát behajították a nádasba. Nyilván, nehogy utánuk tudjon indulni, ezután elmenekültek a helyszínről.



A 25 éves fiatalembert és 54 éves édesapját a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki rablás gyanúja miatt. Apát és fiát a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!