Közélet

2015.12.05. 08:10

Szavazz a „Kutyatáros” Fannira!

Szoros a verseny a TV2 Süss fel nap! programjában. A még versenyben lévő 10 fiatal között van a kaposvári Polgár Fanni, akit a Kutyatár Egyesület nevezett be a programba, melynek keretében a mindennapok kis hőseit keresik.

M. K.

Fanni most 14 éves és 12 éves kora óta segíti a Kutyatár munkáját minden nap, hétköznap vagy hét végén, de még a családi nyaralásról is lemondott ezért. Fanni egy nagyon fontos ügy elkötelezettje: az emberi felelőtlenség négylábú áldozatain segít. Győzelmével nemcsak Ő nyerne, hanem maga az állatvédelem, a felelős állattartás is.December 13-ig lehet szavazni a mindennapok hőseire, köztük a Kutyatáros Polgár Fannira. Naponta egyszer lehet voksolni – a Facebookon a jelölthöz tartozó like-gomb megnyomásával, a TV2 Live applikációban pedig a jelölt fotójára és nevére kattintva majd a „Küldés” gomb megnyomásával. A TV2 Csoport „Süss fel nap!” programjában a nézői és kuratóriumi ranglista összesítésének első helyezettje egymillió forint jutalomban részesül.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!