Közélet

2015.12.19. 08:25

Szemfáradásig olvas a nyertesünk

Legalább negyven éve előfizetőnk a nagyatádi Juhász Pálné, akinek ezen a héten kedvezett a szerencse, és a szokásos játékunkon megnyerte lapunktól egy heti nagybevásárlás árát, vagyis 15 ezer forintot. A nyereményt a leghűségesebb előfizetőink között sorsoljuk ki.

K. G.

– Mindig járt nekünk a Somogyi Hírlap, nagyon szeretem a híreket. Nem múlik el nap, hogy ne olvasgassam az újságot. Mindenből egy kicsit, ha elfárad a szemem, csak akkor teszem le, de később folytatom – mondta a 83 éves Mariska néni.Juhász Pálné Somogyszobról költözött Nagyatádra. Tizenöt évig egy varrodában dolgozott, onnan ment nyugdíjba, de volt munkahelye konyhán és a mezőgazdaságban, a nagyatádi konzervgyárban és a kaszói erdészetnél. Az újságban nagyon érdeklik a lakóhelyéről és annak környékéről szóló írások. Most a lányával él, a férje meghalt 54 éves korában. A nyereményt karácsonyi ajándékra fordítja majd, készül a család az ünnepekre, a dédunoka és az unoka is számíthat meglepetésre az idős asszonytól.

Címkék#Nagyatád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!