Közélet

2016.02.13. 13:34

Szülinapi téglajegyek: új szertárra gyűjt a Kötél egyesület

A Kötél egyesület 18 éve tevékenykedik Kaposváron, de mára, mint nemzetközi kutató-, és mentőcsoport a világ bármely országába vonulhatnak.

Márkus Kata

Volt aki tudatosan választotta szombati programnak a Kötél egyesület nagyszabású rendezvényét, hogy anyagiakkal is segítsen a tűzoltó és életmentő egyesületnek, ugyanis új szertárra gyűjtenek. De akadt olyan résztvevő is, aki csupán egy kiváló programra érkezett a sportcsarnokba, s a helyszínen tudta meg, belépőjegyével téglajegyet is vett egyben az új szertárhoz. Azt mondták, így még jobb érzéssel vettek részt a sokszínű programon.– Jelenleg a város négy különböző pontján tároljuk az oltáshoz, mentéshez használt eszközeinket – mondta el érdeklődésünkre Bodó László, a Kötél egyesület vezetője. – Ez nem csupán a költségeinket, de baj esetén a vonulási időnket is rendkívüli módon megnöveli. Ezért szeretnénk, ha a bevethető tíz járművünket a rajtuk lévő nagy értékű felszerelésekkel együtt egy helyen tárolhatnánk. Ehhez már a helyszínt is kinéztük, a Pécsi utcában az egykori Delta szövetkezet szomszédságában van egy lapostetős épület, ami alkalmas volna erre a célra.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Új szertárra gyűjt a Kötél egyesület
[/caption]
A Kötél egyesület 18 éve tevékenykedik Kaposváron, de mára, mint nemzetközi kutató-, és mentőcsoport a világ bármely országába vonulhatnak. A szombati jótékonysági napon az ezer forintos belépő-, egyben téglajeggyel valamennyi 17 óráig tartó programon részt vehettek a támogatók. Délután két koncerten szórakozhattak egy belépő árán a nagyobbak, majd estétől hajnalig tart a Valentin napi jótékonysági bál. Aki nem tud részt venni a rendezvényen a Kötél 11992402-06505572-00000000 számú számlaszámára befizetett összeggel is támogathatja a nemes célt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!