Közélet

2016.03.12. 06:35

Elkezdődött az átszervezés a DRV-nél

Folyamatban van a H2O-program kivitelezése a Dunántúli Regionális Vízmű (DRV) Zrt-nél. A fenntartható gazdálkodás jegyében kidolgozott, hatpontos konstrukció jegyében zajlik többek közt a párhuzamosságok megszüntetése, az összevonások utáni hatékonyabb működtetés, a külsős és alvállalkozói szerződések felülvizsgálata.

Jeki Gabriella

A korábbi információink helytállóak voltak, hiszen úgy tudjuk, hogy az üzemvezetőségek száma a felére, 29-ről 15-re csökkent, és a legtöbb helyen már bejelentették az régi-új üzemvezetőket is. Több somogyi üzemvezetőségen történt személyi változás.A DRV sajtóosztálya kérdésünkre annyit felelt, hogy a szervezeti változások jelenleg is, folyamatosan zajlanak, amelyeknek aktuális állapotáról a munkatársakat vezérigazgatói látogatások keretében részletesen tájékoztatjuk. A H20 program kivitelezésében foglaltakat nagy erővel hatják végre a vezetők. Hozzáteszik azt is, hogy a cég számára fontos, hogy a munkavállalókat mindenekelőtt személyesen tájékoztassa az aktuális változásokról és az azzal kapcsolatos teendőkről. Ha ez megtörtént, csak akkor tudnak a sajtó számára is pontosabb információt szolgáltatni.

Ahogy megírtuk: a teljes társaságot érintően (ami 2200 munkavállalót jelent) eddig hatvan dolgozótól váltak meg, köztük számos somogyitól. Információink szerint a szervezeti átalakítás létszámot érintő intézkedéseinek azonban még nincs vége, áprilistól karcsúbb szervezetet alakítanak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!