Közélet

2016.03.23. 18:41

Somogyi tehetségek gálája - ötödször

Az országos tehetségnapi programsorozathoz kapcsolódóan rendezte meg szerdán immár ötödik alkalommal a Somogyi Tehetség Gálát a Kaposvár-Somogy Tehetségsegítő Tanács.

K. G.

Januárban indultak a selejtezők az intézményekben és az iskolákban, így jutottak el a legjobbak a középdöntő és az elődöntő után a gálára, ahol 16 műsorszámmal mutatkoztak be az érdeklődőknek és a vállalkozóknak, akik támogatják a tehetséggondozó rendszert.



A színes műsort megtekintve a pedagógusok, a gyerekek és a szülők is betekintést nyerhettek egymás munkájába. Népi tánc, próza, komoly zene volt terítéken, hangszeres szólisták léptek fel, sőt volt, aki egy Elvis Presley-számmal szerepelt. Most a művészeti ágakban jeleskedőké volt a színpad, a műszaki területen tehetséges diákok egy másik fellépés alanyai lesznek. A tanácsot 21 somogyi vállalkozás támogatja, termékeikből ajándékcsomagot állította össze a gálaműsor résztvevőinek, és könyvutalványokat is osztottak, tudtuk meg Sárdi Pétertől, a tanács elnökétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!