Közélet

2016.10.24. 11:03

Mentőautó karambolozott a 68-as úton, két ember megsérült

Két személyautó is nekiütközött egy mentőautónak vasárnap este Nagyatád és Ötvöskónyi között a 68-as számú főúton. A balesetben a két személyautó vezetője megsérült.

Sonline

Két személyautó is nekiütközött egy mentőautónak vasárnap este Nagyatád és Ötvöskónyi között a 68-as számú főúton. A balesetben a két személyautó vezetője megsérült, a mentőben ülőknek nem esett baja az ütközés következtében. A műszaki mentést a nagyatádi tűzoltók végezték el a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint.



Ugyancsak két ember sérült meg abban a balesetben vasárnap este Péterhidán, amikor egy személyautó az árokba, majd egy villanyoszlopnak csapódott. A gépjárműben ketten utaztak, őket egy szabadnapos tűzoltó segítette ki a roncsból, majd áramtalanította a járművet a barcsi egységek kiérkezése előtt. A sérülteket a mentők azonnal kórházba szállították.
Szűcs T.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!