Közélet

2016.11.18. 09:31

Buzsákon lőtte agyon magát a Coop vezére

Somogyban vesztette életét egy tragikus vadászbalesetben Csepeli Lajos, a Coop Hungary Zrt. elnöke, a Coop Szolnok Zrt. elnök-vezérigazgatója, tudta meg a Bors. A lap információi szerint a 62 éves cégvezér épp a vadászfegyverét tisztogatta, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a puska elsült.

Kovács Gábor

A golyó végzetesen megsebezte Csepeli Lajost, akinek az életét már nem tudták megmenteni. A vadászbaleset Buzsákon történt, a haláleset körülményeit a fonyódi rendőrkapitányság vizsgálja.
– Közigazgatási eljárás indult az ügyben, mert idegenkezűség gyanúja nem merült fel – adott tájékoztatást minderről Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hírzárlat volt a baleset után, mondták a Somogyi Hírlapnak Buzsákon. Kara Lajos polgármester szerint szomorúak a történtek, és részvétét fejezte ki a családnak. A baleset egy buzsáki házban történt. Két vadásztárs volt jelen, hárman közösen jöttek meg egy hajnali vadászatból. A vadásztársak a konyhában reggelihez készülődtek. Csepeli Lajos bement a szobába, hogy lepakoljon és átöltözzön, akkor sült el a vadászpuska.

A Bors szerint Csepeli Lajos a Dél-pesti Vendéglátó-ipari Vállalatnál dolgozott a pályája kezdetén, két évig a későbbi miniszterelnök, Boross Péter vezetése alatt. 1989-ben a Szolnok és Vidéke Áfészhez került. Előbb főosztályvezető elnökhelyettes volt, 1995 augusztusa óta töltötte be az elnöki tisztséget. A cég 141 élelmiszerüzletet működtet, ezerhatszáz embernek ad munkát, tavalyi árbevétele pedig 28,5 és fél milliárd forint volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!