Közélet

2017.03.15. 14:47

Ámokfutó Kaposkeresztúron: métereken át vonszolta a két embert az autó

Hiába próbálták meg részeg ismerősüket megakadályozni az autóvezetésben, métereken át vonszolta őket – a furcsa, tavaly októberi kaposkeresztúri esetben most fejezték be a nyomozást a rendőrök.

Sonline

Még október 22-én történt, hogy egy kaposkeresztúri háztól elindult egy autó, melynek sofőrjét meg akarták állítani, ám a férfi annak ellenére nem állt meg, hogy az időközben a kocsiba kapaszkodtak ketten, majd elestek és még több méteren keresztül tovább vonszolta is őket. Szinte a csodával határos, hogy nem történt személyi sérülés.



A rendőrök a járművezetőt Taszár külterületén ellenőrizték, mintavételre előállították, majd elvették a jogosítványát Az eljárás során a 26 esztendős Sz. Zsoltot közúti veszélyeztetés, ittas vezetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozást a napokban fejezte be és az ügyben keletkezett iratokat megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!