Közélet

2017.03.22. 16:31

Okleveles erdőmérnök kapta a legrangosabb elismerést

Ünnepeltek az erdők napján a SEFAG Zrt.-nél: több somogyi szakember munkáját oklevéllel ismerték el a rendezvényen.

Harsányi Miklós

– Az ENSZ az erdők nemzetközi napjává nyilvánította március 21-ét azért, hogy 2013-tól minden évben világszerte megemlékezzünk az erdők és fák jelentőségéről – tájékoztatott szerdán Ihárosi Péter, a SEFAG Zrt. szóvivője. – Az idén az erdő és energia állt a rendezvények középpontjában.



A Zrt. évente szervez programokat a tavaszi napfordulón, ahol elismeréseket adnak át. A hagyományos rendezvénynek a cég központja adott otthont, ahol a kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tanulói adtak műsort. Az előadás után Barkóczi István vezérigazgató elsőként Bálint László okleveles erdőmérnöknek, fahasználati osztályvezető-helyettesnek adta át a SEFAG Zrt. legmagasabb elismerését, az 1992-ben alapított Somogyi Erdőkért aranygyűrűs kitüntetést.
Elismerő oklevelet kapott: Bándi János (Szántódi Erdészet), Fekete Mária (Csurgói Faipari Gyár), Freller Mónika (Zselici Erdészet), Hegyi László (Marcali Erdészet) Hegyiné Szabó Krisztina (Iharosi Erdészet), Kámi János (Lábodi Vadászerdészet), Nagy Ernőné (Kaposvári Erdészet), Sturm Péter (Hotel Kardosfa), Toldy Zsuzsanna (Barcsi Erdészet) Tóthné Pintér Angéla (központ) és Varga Péter (Nagybajomi Erdészet).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!