Közélet

2017.04.19. 14:01

Sikeres magyarok: Boross Péter lesz a somogyi TIT vendége

Boross Péter, hazánk volt miniszterelnöke lesz a Sikeres magyarok sorozat következő vendége: a Somogy Megyei TIT székház ad otthont április 24-én a rendezvénynek. A programra már lehet regisztrálni.

Harsányi Miklós

– Három éve indítottuk el a rendezvénysorozatunkat – mondta Horváth László Árpád, a TIT elnök-igazgatója. – Célunk, hogy bemutassuk az ország életében meghatározó, kiemelkedő személyiségek sikeres életútját: eddig vendégül láttuk többek közt Kürti Sándort, Kósa Erikát, Habsburg Györgyöt, Béres Józsefet valamint Klapka Györgyöt és Jaksity Györgyöt. Eltérő területen dolgoznak a szakemberek, ám egy dolog közös bennük: mindannyian sikeresek. A meghívott vendégek többsége somogyi, illetve somogyi kötődésű.



Izgalmas beszélgetések, sokakat foglalkoztató témák: a Sikeres magyarok sorozat eddig szinte kivétel nélkül teltházas volt, s a legközelebbi találkozó különleges, hiszen a program történetében most először látnak vendégül volt miniszterelnököt. Horváth László Árpádtól tudjuk: a beszélgetés április 24-én, 17 órakor kezdődik a TIT kaposvári Dózsa György utca székházában, s Kisgyura Attila lesz a moderátor. Fontos: a részvétel regisztrációhoz kötött, a jegyeket a TIT ügyfélszolgálatán lehet átvenni.

A témával bővebben a csütörtöki Somogyi Hírlap foglalkozik. A megye napilapjára itt fizethet elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!