Közélet

2017.05.29. 15:45

Egy zicsi kislány nyerte a gyermeknapi fotóversenyünket

A zicsi Hargitai Luca nyerte a Sonline.hu és a Somogyi Hírlap gyermeknapi fotóversenyét, míg a második a bőszénfai Korcsmár Gréta, a harmadik pedig a kaposvári Pál Dominik Noel lett.

Sonline

[caption id="" align="alignright" width="310"] Hargitai Luca nyerte a fotóversenyt
[/caption]Lezárult a Sonline.hu és a Somogyi Hírlap közös, több héten át tartó gyermeknapi fotóversenye. A pályázatra a megye szinte minden szegletéből érkeztek fényképek, melyekre szavazni az alkalmazásunkon keresztül lájkokkal, azaz kedvelésekkel lehetett. Túlzás nélkül állíthatjuk, nagy sikert aratott a kezdeményezésünk, hiszen százharmincan jelentkeztek a versenyre. A fotókra összesen több mint hatezerötszáz szavazat érkezett a közel ötvenezer látogatótól.

Az első helyezett, 1035 kedveléssel, a zicsi Hargitai Luca lett. A kislány és családja egy két éjszakára szóló wellness pihenést tölthet el az egyik Balaton-parti négycsillagos szállodában. A második helyezett – 887 vokssal – a bőszénfai Korcsmár Gréta lett. A jutalma egy négy személyre szóló belépő a Zamárdi Kalandparkba. A harmadik helyezett, aki 493 szavazatot gyűjtött össze, a kaposvári Pál Dominik Noel lett. Dominik és családja a Somogyi Hírlap és a Sonline.hu ajándékcsomagját veheti majd át.



Mivel ilyen nagy sikert aratott a játékunk, hamarosan újabb versenyt hirdetünk a Sonline.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!