Közélet

2017.06.04. 15:30

A legjobb lánglovagok versengtek Kadarkúton

Önkéntes tűzoltó-egyesületek mérték össze tudásukat Kadarkúton, méghozzá a járási versenyek legjobbjai. Az esemény megnyitóján megemlékeztek Horváth Attiláról, a Kadarkúti Önkormányzati Tűzoltóság nemrég elhunyt parancsnokáról.

Sonline

A 125. évfordulóját ünneplő házigazda egyesületet Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Heizler György, a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke köszöntötte. A tűzoltókat öt próbatétel várta a versenyen, helyt kellett állniuk többek között egy szimulált balesetnél, de a füsttel teli sátorban is bizonyították a lánglovagok a jó együttműködést és gyorsaságot.

Mike német testvértelepülésének tűzoltó egyesülete felajánlott egy gépjárműfecskendőt a mikei önkéntes tűzoltóknak, valamint száz bevetési ruhát, amelyet egy jelképes kézfogással adott át Harald Bloching a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!