Megújuló hivatal

2022.10.11. 13:00

A közösség javára fejleszt az önkormányzat

K.R.

Bodrog Energetikai korszerűsítésre nyert támogatást a Bodrogi Önkormányzat, amely a Somogy Megyei Önkormányzattal konzorciumban pályázott a hivatal épületének fejlesztésére. 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) keretében közel 63,7 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyertek a projektre. A polgármesteri hivatal épülete a Start munkaprogram keretében kialakított kertészet központjaként funkcionál, az épület földszintjén a helyi baptista gyülekezet klubhelyisége található, míg az emeleten egy másik projektből szolgálati lakásokat alakítanak ki. A projekt végeztével a földszinten teljes egészében kluboknak és foglalkozásoknak biztosítanak helyet. Az épületet napi szinten használják, ezért fontos, hogy a téli időszakban is gazdaságos legyen az energiafelhasználás. Ezért hőszigeteléssel, nyílászáró cserével, valamint napelemes fűtéssel korszerűsítik az épületek. Várhatóan 2024. nyarára készül el a beruházás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!