Várják a jelentkezőket soraikba

2022.12.23. 18:52

A határra csábítanák a fiatalokat

Csütörtökön ismét több településen tartott a rendőrség határvadász toborzást.

Sonline

A szakma iránt érdeklődő fiatalok feltehették legégetőbb kérdéseiket Tabon, Szántódon, Karádon és Csurgón a rendőrkapitányságok toborzóinak. Akik tájékoztatást adtak a települések lakóinak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. Az érdeklődőket jelentkezési egységcsomag is várta.

Akit érdekel a lehetőség, online is sok információt megtudhat ide kattintva, de a Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban fordulhatunk bizalommal a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálható minden fontos információ a jelentkezéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!