Fejlesztések

2022.12.20. 18:00

Sorra újultak meg a megye útjai

Útfejlesztéseket hajtott végre sikeresen a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közelmúltban a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program (Top) keretében.

Sonline

Ennek részekén közel 1,4 kilométeren megújult a Ráksi-Mernye-Somogyjád összekötő 6513-as jelű út. A kivitelező gondoskodott az új aszfalt burkolat építéséről, új teherbíró, stabilizált padka kialakításáról, egy buszmegállóhely és az út mellett található vízelvezető rendszer felújításáról, valamint sor került a KRESZ táblák cseréjére és tartós burkolati jelek festésére is.

A Szigetvárt Kadarkúttal összekötő 6607-es jelű úton több mint 2,4 kilométeren végeztek felújítási munkákat. Az 514 millió forintos projekt keretében új aszfaltburkolat, valamint a stabilizált padka készült. De megújult az út mellett található vízelvezető rendszer, a szakaszon található két buszmegálló, az egyik érintett híd kopórétege és a halastó csatorna híd teljes felújításon esett át. 

További fejlesztésekről itt írtunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!