Segítség

2023.01.31. 18:00

Továbbra is támogatják az iskolások utazásait

MW

Ahogy az a címeradományozásra emlékező ünnepi közgyűlésen is elhangzott, a Somogy Vármegyei Önkormányzat alapfeladata mellett tavaly is igyekezett odafigyelni a jövőnket meghatározó körülményekre, megtartani jól működő hagyományainkat, felhívni figyelmet értékeinkre. 
Ezek egyike a Szülőföldem Somogyország Program, melynek köszönhetően a 2011-es kezdet óta már 13 471 iskolás kirándulását támogatták a somogyi döntéshozók. 

A résztvevő diákok és pedagógusok beszámolói alapján egyértelműen sikeres, folytatásra érdemes a program, ezért idén sem mondtak le róla. A program eddigi támogatói is változatlanul fontosnak érzik, hogy a gyermekek ellátogathassanak egy-egy somogyi helyszínre, így az már biztos, hogy idén is megismerhetik csodálatos vármegyénk értékeit a jelentkező diákok. 
Jelenleg a pályázati kiírás előkészítése zajlik, hamarosan közzétesszük azt – tájékoztatott Biró Norbert, a vármegyei közgyűlés elnöke. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!