színötös

2018.06.22. 14:00

A kitűnő tanulók eredménye nálunk nyereményt ér!

Itt a lehetőség, hogy a legjobb tanuló somogyi diákok a Somogyi Hírlap hasábjain büszkélkedhessenek eredményeikkel. Lapunk kiadója, a Mediaworks Hungary Zrt. meghirdette Színötös nevű játékát, amelyen mindenki nyer.

Koszorus Rita

Aki jelentkezik garantáltan egy ezer forint értékű McDonalds vásárlási utalvány birtokosa lesz, amelyet a lánc kaposvári éttermében válthat be.

Arról nem is beszélve, hogy a jelentkezők egész Somogy megye előtt büszkélkedhetnek kitűnő teljesítményükkel, s ezt a tudást már senki sem veheti el tőlük.

A játék szabályai nagyon egyszerűek, bárki jelentkezhet, akinek gyermeke valamelyik Somogy megyei általános iskola diákja és kitűnő bizonyítványt szerzett a 2017/18-as tanévben.

A jelentkezés is egyszerű, csak le kell fotózni a jó tanuló gyermeket és a bizonyítványt. Ezeket a képeket fel kell tölteni a www.sonline.hu/szinotos oldalra, ahol az adatok megadása és a szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése és feltöltése után hivatalos a jelentkezés.

Fontos, hogy nevezni csak egy darab a diákról készült fotóval lehet és mindenképpen meg kell adni a gyermek adatait, iskolája nevét és persze kitűnő bizonyítvánnyal kell rendelkezni.

Tehát érdemes leporolni a fényképezőgépet, vagy beélesíteni a telefont és kattintani. Ugyanis, aki pályázik kitűnő bizonyítványával az garantáltan nyer.

Érdemes sietni, hogy ne maradjon le senki a Szinötös játékról, mivel jelentkezni június 15. és július 5. között lehet. A beküldött kitűnő tanulók fotóit a jelentkezést követő időszakban a Somogyi Hírlap hasábjain közöljük.

Akinek a nyilatkozat kinyomtatása gondot okoz, keressen minket!

A Hirdetésfelvételi Osztályunk Ügyfélszolgálatán (Kaposvár, Kontrássy u. 2/A) szívesen adunk egyet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában