szerződés

2020.02.05. 21:00

A projektiroda a megoldás, ha elakadt a pályázat

Folyamatosan érkeznek megkeresések településeinktől a Somogy Megyei Önkormányzat által felajánlott pályázatfigyelési, lebonyolítási lehetőséggel kapcsolatban és már az első szerződések is megköttettek – tájékoztatott Huszti Gábor.

MW

Folyamatosan érkeznek megkeresések településeinktől a Somogy Megyei Önkormányzat által felajánlott pályázatfigyelési, lebonyolítási lehetőséggel kapcsolatban és már az első szerződések is megköttettek – tájékoztatott Huszti Gábor, megyei alelnök.

Decemberi ülésén döntött a megyei közgyűlés arról, hogy felajánlja Projektirodájának segítségét a pályázatfigyeléstől kezdve a projekt-előkészítési feladatokon keresztül a menedzsment tevékenység elvégzéséig azoknak a településeknek, melyeknek nincs megfelelő kapacitásuk ezekre a feladatokra. A megyei közgyűlés alelnöke elmondta: nincs minden önkormányzatnak forrása arra, hogy szakembert foglalkoztasson, ezért kissé nehézkes számukra a pályázatok folyamatos nyomon követése, a megfelelő kiválasztása, megírása és lebonyolítása.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy valamilyen formában segítséget nyújtunk. A megyei önkormányzat Projektirodáján kiváló szakemberek dolgoznak a Terület- és településfejlesztési Operatív Program pályázatainak előkészítésén, lebonyolításán. Ők hatékonyan tudnak segíteni a településeknek – tette hozzá Huszti Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában