Sajtótájékoztató Ákossal

2019.04.12. 14:51

Arénaavatóra jön Ákos

 – Szórványos énekléssel és gitározással vetetem majd észre magam a színpadon! – ígérte tréfásan Ákos, amikor pénteken bejárta a május 18-ai koncertjének helyszínét, az új kaposvári Arénát Szita Károly polgármesterrel közösen.

K.G.

Utoljára 2008-ban lépett fel a megyeszékhelyen még a régi sportcsarnokban, és várta az alkalmat, hogy visszatérjen, mert ahogy fogalmazott, családi kötelékek fűzik Kaposvárhoz.

Most nyílt alkalom arra, hogy egy ötezer ember befogadására is alkalmas, multifunkcionális csarnokot megtöltsenek a rajongói a városban.

Az arénaavató az idei országjáró turnéja egyik első állomása lesz, amelyen alapvetően rock hangzású produkciót állít színpadra, mondta az 51 éves, négygyermekes, Kossuth-díjas előadó.

A Kaposváron felhangzó új műsora a 31 éves dalszerzői munkásságát fogja át, slágerekkel és ritka csemegékkel. Szita Károly maga is invitálta az érdeklődőket a koncertre. A bejárás végén Kovács Ákos azt mondta, tetszik neki az aréna, mert beélhető a tere, nem megalomán a beruházás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában