kajak-kenu

2019.07.02. 18:15

Átadták a fonyódi kajak-kenu pontot

A Fonyód Városi szabadstrand mellett található, régi fonyódi vízitelep területén megvalósult, részben Európai Uniós, részben pedig önkormányzati beruházás részeként egy vadonatúj csónakházat, illetve számos eszközt adtak át kedden délután.

Sonline

Az átadón beszédet mondott Hidvégi József, Fonyód polgármestere, Móring József Attila, a térség országgyűlési képviselője, Révész Máriusz, Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos és Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke.

A pályázati forrásból beszerzett korszerű túraeszközök használatával új szabadidős csoportok formálódhatnak, és egyben lehetőség nyílik a térség természeti és kulturális kincseinek felfedezésére, megismerésére is. Fontos elv, hogy a megállóhelyek fejlesztésén keresztül a különböző járművek (kerékpáros, kézi hajtású vízi eszköz, lovas, természetjárás) közötti kapcsolat is fejlődjön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában