Horgászmajális

2019.06.02. 17:21

Desedai gyermeknap horgászversennyel

A verőfényes időjárás sokakat kicsalt vasárnap a Deseda partjára, ahol peca- és ultiverseny is tarkította a horgászmajálist és a gyermeknapot.

Harsányi Miklós

 

Ínycsiklandozó illat áradt már kora délelőtt a környéken, a partisátor alatt felállított kondérban vaddisznópörkölt és gulyás rotyogott. A Kaposvári Sporthorgász Egyesület negyedik alkalommal hívta majálisozni a feltöltődésre vágyókat, s a hagyományokhoz híven ezúttal is több kategóriában hirdettek horgászversenyt: a gyerekeken kívül felnőttek is vállalták a küzdelmet, vasárnap 70-en vártak a kapásjelző rezdülésére.

– Évről évre kedvező visszhangja van a találkozónak, a tagtársak és az érdeklődők is igénylik az összejövetelt – mondta Kozári Miklós, a KSHE elnöke. – Azt szeretnénk, hogy mindenki felhőtlenül szórakozzon, s egy kellemes napot töltsön el családjával a Desedánál.

Ugrálóvár, tombola, célbadobás, főző valamint ultiverseny színesítette a majálist, s a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) jóvoltából a gyermekek értékes horgászfelszereléshez juthattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában