névsorral

2019.06.19. 19:06

Díjazták a tehetséges kaposvári diákokat

Országos tanulmányi és művészeti megméretésen kimagasló teljesítményt nyújtottak azok a diákok, akiket szerdán ünnepeltek az Együd Árpád Kulturális Központban: a 108 egyéni elismerésen kívül 21 csapat részesült elismerésben.

Harsányi Miklós

Csaknem száz pedagógust is köszöntötték a rendezvényen, ahol a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola tanulói adtak műsort.

– Az idén is folytatjuk a hagyományt, amikor a tanév végén köszöntjük a tanulmányi versenyeken kiemelkedő eredményt elért tanulóinkat – mondta Oláh Lajosné alpolgármester. – Az első jó hír: véget ért a tanév. A második: minden évben többen vannak, akiket köszönthetünk. Köszönöm szépen a diákoknak, hogy vállalkoztak a megmérettetésre, s egyéb fontos teendőik mellett a felkészülést választották.

Az alpolgármester méltatta a pedagógusok munkáját, s azt, hogy észrevették a tehetséget a tanulókban. S egyúttal a szülők támogatását is megköszönte. Versmondó, tanulmányi és zenei versenyeken is kiválóan szerepeltek azok a kaposvári fiatalok, akik szerdán oklevelet, illetve könyvutalványt vettek át az Agórában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában