fotók

2018.07.02. 20:17

Elefántok sétálgattak a balatonlellei strandon

A Magyar Nemzeti Cirkusz elefántjai, pónijai, zsonglőrök és artisták vonultak végig a 7-es főúton Balatonlellén, hogy végül Napfény strandon mutassanak egy kis ízelítőt a műsorból.

likebalaton.hu

A cirkusz a parádéval nyitotta meg a szezont, mely keddtől egészen augusztus végéig tart majd. A főúton már kisebb tömeg várta a társulatot, melynek fő attrakciója az elefántok voltak. Az öt robosztus méretű ormányos lenyűgözte a nézőket, főleg a gyerekek voltak oda a hatalmas állatokért. Ifj. Richter József vezette társulat előadását. Először a pónik mutatták be műsorukat, majd lovas produkció következett.

 

A legveszélyesebb attrakciót a végére tartogatták a szervezők: ebben egy különleges forgó szerkezetben pörögtek az artisták és mutatták be látványos műsorukat. A parádé fergeteges hangulatáról a Nemzeti Cirkusz zenekara, valamint Lady Masallah afrikai énekesnő gondoskodott.

A rövid program után a társulat visszatért a Magyar Nemzeti Cirkuszba, de a látottak után biztosan sok gyerek kérte meg szüleit, hogy hadd nézhesse meg a teljes műsort is,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában