érdem

2019.03.12. 17:28

Elismerés az újszülöttek nevelőinek

Koszorus R.

Átadták a Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona Címet. Az elismerést ezúttal Tikos település és öt helyi család vehette át Huszti Gábor közgyűlési alelnöktől és Bontovics Balázstól, a Napkerék Egyesület irodavezetőjétől.

A díjat 2012-ben adták át először, s azóta évente az a Somogy megyei település kaphatja meg a címet, ahol az előző év végéig megállapított statisztikai állandó népesség létszámához viszonyítottan legnagyobb százalékos mértékű az ott lakó, állandó bejelentett lakcímmel rendelkező újszülött létszámnövekedés. Az elismerés részét képezi a településnek és az újszülöttek számára ajándékozott emléklap. A falvak, városok polgármesterei, tisztviselői, védőnői eddig mindig örömmel fogadták mind a kezdeményezést, mind az elismerést. A díjat minden alkalommal meghitt, közösségi ünnep keretében adtuk át az érintett családoknak és a települések vezetőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában