Előadás

2019.02.17. 17:19

Fejleszti a gyerekeket a mesehallgatás

Kézművesfoglalkozás és előadás a mesékről: a Bajor Gizi Közösségi Ház is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozathoz, melynek keretében szombaton gyermekeket, szülőket és pedagógusokat láttak vendégül.

Harsányi Miklós

Kézművesfoglalkozás és előadás a mesékről: a Bajor Gizi Közösségi Ház is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozathoz, melynek keretében szombaton gyermekeket, szülőket és pedagógusokat láttak vendégül. Azokat várták, akik szeretnek játszani, s a tánc is közel áll hozzájuk.

 

Az intézmény először vett részt a programban, s színes műsor fogadta a látogatókat. A kisebbek farsangi álarcot készítettek, színeztek, s különféle logikai és fejlesztő játékokkal tették próbára ügyességüket, Koncsag Adri tartotta a kézműves foglalkozást. A helyi gyerekeken kívül kőröshegyiek, szántódiak és balatonszárszóiak is jól érezhették magukat az összejövetelen. Mesés utak: a mesék fejlesztő hatásai kisgyermekkortól középiskoláig címmel Náfrádi Anikó alkotó-fejlesztő meseterapeuta tartott előadást eközben szülőknek és pedagógusoknak. S a szombat délután program zárásként családi táncházba hívták a csapatot.

– Ez a rendezvény is mutatja, hogy intézményünk minden korosztály előtt nyitva áll – mondta Papné Molnár Veronika, a balatonföldvári Bajor Gizi Közösségi Ház vezetője. – Fontosnak tartjuk a hagyományőrzést, s a kulturális értékek közvetítését, s azt szeretnénk, hogy a következő időszakban is minél többen látogassanak el hozzánk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában