döntések

2018.11.28. 14:29

Felhatalmazást ad a nemzeti konzultáció

A családokról szól a kérdőív, amelyben több fontos kérdés mellett arra is kíváncsiak, bevezessék-e a főállású anyaságot hazánkban.

Marosi Gábor

A nemzeti konzultációs kérdőív kitöltésére buzdított Gelencsér Attila, országgyűlési képviselő és Szita Károly, Kaposvár polgármestere, mindketten a sajtó jelenlétében töltötték ki a papírt. Gelencsér Attila úgy fogalmazott: ez már a sokadik konzultáció, amire most is azért van szükség, hogy a parlamenti döntésekhez felhatalmazást kapjon a kormány.

A politikus hozzátette: a családokról szól a kérdőív, amelyben több fontos kérdés mellett arra is kíváncsiak, bevezessék-e a főállású anyaságot hazánkban. Gelencsér Attila kiemelte: Magyarország nemzeti jövedelmének az öt százalékát, 2000 milliárd forintot költenek a családokra.

Szita Károly a tájékoztatón a Gyarapodó Kaposvárért programról is beszélt, ami arról szól, hogy telepedjenek le minél többen a városban, valamint hogy több gyermek szülessen. A város vezetője arra biztatott, töltsék ki a kérdőívet, mert minél többen küldik vissza, annál nagyobb támogatást kaphatnak a családok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában