Tündérszépek - szavazz Szabó Nikolettára!

2020.01.02. 08:55

Indul a Tündérszépek országos döntője!

Mától voksolhatnak olvasóink a legszebb hölgyekre. A legmagasabb értékeléshez több értékes nyeremény is jár – és persze büszkeség a megye számára.

Barkóczy László

Fotó: Victoria Perger

Mától voksolhatnak olvasóink a legszebb hölgyekre; megkezdődött a Tündérszépek 2020 döntő fordulója, amelybe 700 hölgy közül a 22 legszebb került be. Három fordulóban olvasóink és szakmai zsűrik választották ki a döntősöket. A megyei és a regionális megmérettetés, majd a regionális közönségdíjasok versenye után olvasóinknak most is nagy szerep jut. Ők döntik el ugyanis január 23. éjfélig, hogy ki legyen a Tündérszépek 2020 országos közönségdíjasa, aki értékes okostelefonnal, wellnesshétvégével, valamint egy könnyűzenei fesztiválbérlettel lesz gazdagabb.

Megyénkből Szabó Nikoletta vesz részt a döntőben, így ő esélyes erre a címre. Ahogy természetesen arra is, hogy a január 27-i gálán őt válassza a szakmai zsűri királynőnek. A Somogyi Hírlapban és a sonline.hu címlapján minden nap más-más lányt mutatunk be, de a sonline.hu/tunderszepek aloldalon már mostantól lehet a döntős mezőny összes versenyzőjét értékelni. Ehhez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. A közönség kedvencét a szakmai zsűri választottjaival együtt január 27-én, a Tündérszépek döntő gáláján nevezzük meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában