Nyitott Balaton

2017.09.21. 16:03

Ingyen szállítja a MÁV a kerékpárokat a fenyvesi kisvasúton

Ingyen viszi a MÁV a bringákat szeptember 22-től október 15-ig a balatonfenyvesi kisvasúton.

Harsányi Miklós

A MÁV Start – a Balatoni Regionális TDM Szövetség projektjeihez kapcsolódva – a tavaszi Nyitott Balaton programsorozat után az őszi rendezvény időszakában is, díjmentesen szállítja kerékpárokat szeptember 22-től október 15-ig a balatonfenyvesi kisvasúton.

– A kedvezmény igénybevételéhez az utasnak rendelkeznie kell a választott viszonylatra érvényes menetjeggyel vagy utazásra jogosító okmánnyal – tájékoztatott csütörtökön a vasúttársaság. – Személyenként egy kerékpár – tandem is – szállítható díjmentesen.

Speciális igény – utánfutós kerékpár szállítása – esetén is csak egy kerékpárjegynek megfelelő díjmentesség vehető igénybe. A MÁV arra is felhívta a figyelmet, hogy a dél-balatoni vonalon pályafelújítás miatt módosított menetrend szerint járnak a vonatok valamint vonatpótló autóbuszok közlekednek szeptember 11-től október 5-ig Balatonszemes és Nagykanizsa, október 6-tól 10-ig Balatonszemes-Balatonszentgyörgy, október 11-től december 9-ig Balatonboglár és Balatonszentgyörgy állomások között. A pótlóbuszokon kerékpár szállításra nincs lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában