csillagok alatt

2018.05.29. 11:30

Ismét egyre népszerűbbek a balatoni kempingek

Tizenöt százalékkal több foglalás érkezett a balatoni kempingekbe, mint tavaly. Ötödével emelkedett a lefoglalt vendégéjszakák száma, a turisták több mint fele magyar.

Góz Lilla

Tíz kempingben 4200 hellyel, bungalókkal, mobilházakkal, bérelhető lakókocsikkal várják a kempingezni vágyókat a Balaton körül. Továbbra is a magyar vendégek vannak túlsúlyban, a külföldi turisták közül németek, hollandok és belgák látogatják a hazai kempingeket. De egyre a növekszik a cseh, lengyel vendégeket száma is.

Újdonság, hogy idén már online is lehet foglalni náluk. Ezt a szolgáltatást tapasztalataik szerint már nagyon várták a vendégeik, így nincs várakozási idő a kiválasztott szálláshely megrendelése és a megrendelés elfogadása között. Bevezették az ingyenes wifi zónát is, amit 2018-ban is minden kempingünkben biztosítanak.

A Napfény Kemping Révfülöpön és a Vadvirág Kemping és Üdülőfalu Balatonszemesen pedig különös figyelmet fordít a kisgyermekes családokra. A gyermekbarát kempingek mindegyikében van gyermekmedence, valamint a vizesblokkokban külön gyermekfürdőszobát alakítottak ki. A Balatontourist kempingekben a főszezonban mindenhol animációval várják a családos vendégeket. A kempingnapok népszerűsége továbbra is tart, előre meghirdetett időpontokban reggeltől estig programokkal készülnek, s emblémázott ajándékokkal díjazzák a versenyeken eredményesen szereplőket. A mobilházak száma is emelkedett a kempingekben, szinte minden mobilházhoz nagy fedett terasz is tartozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában