adrenalin

2018.05.05. 20:00

Újabb attrakció a Zselicben: kalandbarlang nyílt Patcán

Újabb turisztikai attrakcióval bővült a Katica Tanya. A többségében föld alatt lévő játszóházat a hosszú hétvégén nyitották meg azzal a céllal, hogy a teljes családnak kikapcsolási lehetőséget nyújtsanak.

Góz Lilla

– Négy játékelemet tartalmaz a most kialakított létesítményünk – mondta el Handó János. A Katica Tanya tulajdonosa hozzátette: új attrakciójuk része tizenöt darab nyolc méter magas mászófal, két pályás mini bowling pálya, egy nyolc pályás trambulin park és húsz okos, kreatív ügyességi táblajáték.

A Katica Tanya 15 éve nyitotta meg kapuit, azóta pedig folyamatosan fejlődött, bővült. 2012-ben adták át az első játszóházat, a mostani pedig egy újabb mérföldkő a létesítmény életében.

– A mostani másfélszer akkora, mint a régebbi játszóház, nyolcvan százaléka föld alatt van és a mászótornyos rész unikális, a különböző pályák más-más nehézséget rejtenek, hogy a korosztályok megtalálják itt a szórakozásukat – mondta el Handó János. Hozzátette: elkötelezettek abban, hogy család együtt tudjon náluk élményt szerezni. Szerettek volna a tinédzserek felé is nyitni, nekik is kínáljanak kikapcsolódási lehetőséget.

Továbbra is a hétvégéken tematikus programokkal várják az érdeklődőket. Május ötödikén, hatodikán Anyák napi programokkal, majd öko, középkori és kézműves hétvégét szerveznek. Őshonos magyar háziállataik zömét is bátran meg lehet simogatni, hiszen emberközelben nőnek fel. A Magyarországon egyedülálló élményközpontban több, mint száztíz féle kül–és beltéri játszóalkalmatosság várja vendégeiket az év 310 napján. Úgy vélik, hogy sikerük egyik titka a folyamatos innováció és az árazási stratégiájuk, amely lényege, hogy az attrakciók több, mint kilencven százaléka belépővel használható és csak néhány attrakcióért kell külön fizetni. A trambulinpark és húsz féle táblajáték a belépővel használható. A mászófalak és a mini bowling különdíjasok.

– Munkatársainkkal mindig ötletelünk, hogy milyen újdonsággal dobjuk fel a Katica Tanyát. Most egy szabadesőt alakítunk ki. Tíz méterről egy három méteres párnába landolhat május végétől már a látogatónk – tette hozzá Handó János.

A Katica Tanya továbbra is büszke környezettudatos működésére: a felhasznált energia 100%-át megújuló forrásból fedezik és a belépő egy részét lehet hulladékkal is fizetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában