Tündérszépek finálé

2020.02.04. 17:30

Kedvet kapott a szépségiparhoz a somogyi Tündérszép

Január 27-én ünnepélyes gálával ért véget Tündérszépek 2020 elnevezésű versenyünk. Huszonkét gyönyörű lány mérettette meg szépségét a döntőben, köztük Szabó Nikoletta is, aki Somogy megyét képviselte.

Barkóczy László

– Hatalmas élmény volt az egész verseny – emlékszik vissza Szabó Nikoletta. – A verseny hétfőn volt, de mi már előtte hétvégén nagyon sokat gyakoroltunk. Szombaton megtanultunk három koreográfiát a szállásunkon, majd vasárnap ezt csiszoltuk tovább a verseny helyszínén. Hétfőn még volt egy főpróba, és ekkor készült el a sminkünk és hajunk is.

 

A lányoknak három különböző ruhában, rövidnadrágban, bikiniben, és estélyiben kellett megmutatniuk bájaikat a verseny alatt. De egy egyszerűbb táncos műsort is elő kellett adniuk.

– Nagyon jó hangulatban telt a készülődés, és a verseny is – mondja Nikoletta. – Mindenki nagyon izgult, de segítettük egymást. Én szobatársammal, Méhész Bernadettel nagyon jó barátságba kerültem, nagyon örültem, hogy még egy barátra is rátaláltam a verseny segítségével.

Nikoletta megnyerte a Tündérszépek megyei fordulóját, és a regionális körben is biztosította helyét az országos döntőre. Ott a zsűri nem őt választotta ki a legszebbek közé, de egy cseppet sincs elkeseredve.

– Tényleg mindenki nagyon szép volt – meséli Szabó Nikoletta. – Ezen a szinten már bárki nyerhetett volna, és nagyon örültem, hogy én minden tőlem telhetőt megtettem. Most így sikerült, legközelebb jobb lesz.

Nikoletta határozott, szívesen folytatná a modellkedést. Egyelőre még nem tudja pontosan, milyen lépésekkel érhet el céljához, de az elszántsága megkérdőjelezhetetlen.

– Most egyelőre minden visszatér a rendes kerékvágásba – latolgat Nikoletta. – De úgy érzem, ha már idáig eljutottam, akkor érdemes lenne ezt folytatni. Biztos vagyok benne, hogy ha lehetőségem lesz rá, indulok még ilyen, vagy hasonló versenyeken. Addig pedig tanulok tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában