kupak

2021.07.03. 12:00

Kisdiák a döntőben, kupakszív a parkban

A csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Általános Iskola ötödikes diákjának 24 feladatot 45 perc alatt kellett megoldania, és ez kitűnően sikerült.

Gamos Adrienn

A közelmúltban a csurgói református intézményben csendes napot tartottak, kiegészítve egy kis jótékonykodással. A Ki vagyok én? kérdés köré csoportosították a gondolatokat. Azt taglalva, hogy miként szeretem önmagam, miként kapcsolódom másokhoz, az élővilághoz, a tárgyakhoz, valamint, hogy miért jó Istenben bízni. A kollégista fiúk a segítségnyújtás sajátos módját választották Szabadosné Kovács Beáta, kollégiumi nevelő biztatására; kupakokat gyűjtöttek a halmozottan sérült szuloki Kánya Bernadett javára. Már tavaly is nemes ügyet szolgálva a hátrányos helyzetűeket segítették.

A Csokonai Közösségi Ház szervezésében helyezték el a szív alakú gyűjtőt az iskola előtti parkba. Ha megtelik, akkor leadják, s a kapott pénzt a szuloki rászoruló családnak adják át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!