Nagy buli lesz

2017.08.28. 17:30

Miénk a város: koncertdömping vár a kaposváriakra

Péntektől vasárnapig a korábbinál is több, közel ötven program közül válogathatnak az érdeklődők a Miénk a város fesztiválon. Fellép a Beatrice, a KFT és a The Biebers is.

Harsányi Miklós

Miénk a város2012. Demjén és Bikini koncert a kaposvári Kossuth téren.

Nyolcadik alkalommal szervezzük meg a rendezvényt, mely kezdetektől fogva rendkívül népszerű – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Jágerné Katona Zsuzsanna kulturális referens. – Az idei nyárbúcsúztatón is számos program közül választhatnak a látogatók.

Középpontban a helyi értékek: Kaposvár, illetve Somogy termékeit, kulturális, művészeti kincseit, sajátosságait tárja a vendégek elé az Értékek a Zselic szívében című rendezvény, mely a Kaposvári Vigasságok terén zajlik. Pénteken tíz órakor kezdődik a megyei értéknap, délután fellép többek között a Gyöngyvirág Hagyományőrzők, a Drávagyöngye Néptáncegyüttes és a Hajdina Hagyományőrző Együttes, este nyolctól a Budai Project szerepel. Szombaton újabb kulturális és szórakoztató programoknak, koncerteknek ad otthont a Vigasságok tere, vasárnap 10 órakor folytatódik a rendezvény.

Kerekítő Flashmob, Z Generáció, Kiskondás Zenekar: ízelítőül néhány program a felhozatalból, 15 órától a BábSzínTér műsora látható, 16 órakor az Alma együttes lép fel, a Kultúr Találka Együttes fellépése 18 órakor kezdődik, este nyolctól pedig a Szabó Benedek és a Galaxisok produkciója következik. Szalay Lilla, az Együd Árpád Kulturális Központ igazgatója azt mondta: a rendezvény másik helyszíne a Kossuth tér. Pénteken 19 órától a Hollywood Rose, 21.15-től a Beatrice játszik, szombaton 19 órakor The Biebers, 21.15-től KFT koncert lesz, az estét fényfestés zárja, vasárnap este a Lóci játszik, illetve a Soulwave lép fel. Több kísérő rendezvény színesíti rendezvényt: a Vaszary képtárban rendhagyó tárlatvezetés várja a látogatókat, s a Takáts Gyula Emlékház is nívós programot kínál.

A fesztivál programjából lehet itt szemezgetni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában